söndag 10 oktober 2010

På semester som Flykting.

Vilken underbar dag.
Dagens idiotiska artikel hittade jag i Ölandsbladet. Jag blir så jävla trött när jag läser sånt här. Det handlar givetvis om de 100tals flyktingar som migrationsverket inkvarterar på Lundegårds camping. Jag har tidigare skrivit ett inlägg om zigenarna på campingen utanför Färjestaden.

I artikeln går det bland annat att läsa:
”Vanligaste frågan så här långt?
– Hur länge måste vi stanna här? Många är otåliga och det är inte undra på, de har betalat mycket för resan till Sverige och blivit lovade att bo på hotell och få maten serverad. Ingen har sagt att de skulle hamna här, i en campingstuga i Köpingsvik på Öland, svarar Per-Einar.”

Dessa ”flyktingar” verkar tro att de är på en jävla semester! Vem fan har lovat dem saker som hotell och lagad mat? Jag kan lova dem en hemresa med samma bussar men det lär väl vara större chans att de får hotellvistelsen.
Fan, jag funderar på att folkbokföra mig i Serbien istället och åka som flykting till Sverige var sjätte vecka när jag är ledig från båten. Det skulle gå att spara massor av pengar. Jag betalar mindre skatt där nere och på min ledighet får jag resa till Sverige, bo på hotell, få lagad mat och hela kalaset betalas av skattebetalarna.

Nu kommer säkert en massa politiskt korrekta muppar snyfta om hur jag saknar empati och är så hemskt elak. Dessa "stackars" flyktingar har det ju så svårt.
Mmmmm... Visst... De har tydligen råd att åka hit och tro att det handlar om nån jävla semester. Då är det fan inte synd om dem. Inte ett jävla dugg. Jag skulle vilja att varenda en. VARENDA JÄVLA EN som nu skriver kommentarer här eller till artikeln, åker ut till Öland och tar med sig ett par flyktingar hem. Ni kan ansvara för och föda dessa turister tills migrationsverket skickar hem dem igen.

De är ert ansvar nu. Jag vill fan inte vara med och betala för dem längre!

2 kommentarer:

  1. Jag vill mer än gärna kryssa på skattesedeln vad jag vill betala skatt för. kan inte det införas tro?

    SvaraRadera
  2. Är du inte lite bitter nu ;)

    Nej då driver bara med dig. Det är det som är fel med hela grejen. Att inget fungerar och dem bara gnäller för det mesta. Istället för att vara jävligt glada för att dem slipper vara hemma.

    Men om det går för sig så håller jag till godo med dem vi har i Göteborg. Behöver inte fler.

    SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.