torsdag 4 november 2010

A call to arms...

Vilken underbar dag.

Jag läste ett blogginlägg idag. Lysande skrivet. Där fanns en speciell mening som jag fastnade för. "Huvudsaken är att få folk ur sina soffor och in i rörelsen."

Jag blir så trött på gnällspikar som bara sitter hemma i soffan och tjatar om hur dåligt det är med invandring. Men det är samma gnällspikar vars lathet har skapat den här situationen. Vi måste engagera mer folk i våra organisationer. Det handlar inte bara om partiet jag är med i utan även om andra. Vi måste få med folk för att kunna fortsätta att växa.

Det bästa hade ju givetvis varit om alla anslöt sig till Svenskarnas parti men alla gillar ju olika, eller hur?
Nätverken av fria nationalister är då ett bra system för de kan samla många av dem som inte kan, vill, vågar eller sympatiserar med någon av de andra nationella organisationerna eller partierna men dessa nätverk hjälper samtidigt till oerhört mycket med att sprida det nationella budskapet.

Det viktiga är inte i vilket namn du gör det utan det viktiga är att du gör det och att du gör det för ditt folk.

Ett lysande blogginlägg om hur och varför du ska göra det. Så ta dig i kragen. Ansök om medlemskap redan idag här eller starta ditt eget nätverk. Sitt för fan inta bara kvar framför din dator och läs blogginlägg.Dagens citat: R.J.M.
"Ten hearts, one beat. One hundred hearts, one beat. Ten thousand hearts, one beat. We are born to fight and to die and to continue the flow, The flow of our people. Onward we will go, onward to the stars high above the mud, the mud of yellow, black, and brown. So kinsmen, duty calls. The future is now.

Citatet och rubriken är från Robert Mathews tal den 4:e september, 1983.
Talet ligger för övrigt på youtube.

1 kommentar:

  1. Originalet till texten, http://www.frianationalister.se/news/2.htm

    Över två år på nacken men lika aktuell nu som då.

    SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.