tisdag 23 november 2010

En död våldtäktsman är en bra våldtäktsman.

Vilken underbar dag.

Igår så skrev jag om Somaliska pirater och idag tänker jag skriva om Somaliska våldtäktsmän. Det är ett jobbigt ämne för en del inbitna mångkulturförespråkare men jag tycker att ni får bita i det sura äpplet och faktiskt läsa igenom hela inlägget innan ni kommer med med de vanliga flosklerna om att alla män är lika hemska och att det bara handlar om fattigdom och utanförskap.

Det senaste exemplet på dessa fattiga stackare som på grund av sitt utanförskap känner sig tvungen att våldta kan ni läsa om i Expressen. Eftersom vi givetvis har en "strukturell rasism" i Sverige som den här stackars unga Somaliern varit utsatt för under väldigt lång tid så är det inte första gången han våldtar någon. Utanförskapet har redan i slutet av 2004 drivit honom att våldta en svenska, då tillsammans med en grupp andra afrikaner. När han åkte fast och dömdes för DET dådet så kallades han konstigt nog för Svensk i aftonbladet i det här fallet så kallar lokalblaskan Dalademokraten honom helt enkelt för Falubo.

Men efter 2 års ungdomsvård på de svenska skattebetalarnas bekostnad så har Jassin, eller Lamin som han numera bytt namn till, ännu en gång fått nog av fattigdomen och utanförskapet och misstänks ha våldtagit en kvinna. 

Lite färsk statistik visar att år 2008 så begick invandrare 61% av våldtäkterna och om man ser till de fall som har fler än en gärningsman så står de för 82,5%. Detta är givetvis ett resultat av fattigdomen och utanförskapet ... Eller? 


Lite relevanta länkar.


http://www.dn.se/nyheter/sverige/misstankt-valdsman-tidigare-domd-1.1213895
http://folket.se/asikter/debatt/1.875428
http://gt.expressen.se/nyheter/1.2225037/jennys-valdtaktsman-slog-till-igen-mot-84-aring
http://www.info14.com/2006-01-23-ungdomsvard_for_grov_valdtakt.html
http://politisktinkorrekt.info/2010/11/23/misstankt-for-valdtakt-pa-84-aring-slappt/
http://www.dalademokraten.se/sida/id/145517/
http://www.friatider.se/irakisk-gruppvaldtaktsman-slapptes-fran-forvar
http://www2.blocket.se/news?loc=0&id=233723&ca=11
http://www.realisten.se/2005/10/15/tre-rasframlingar-som-valdtog-svenska-flickor-haktade/
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.495869-misstankt-valdsman-slapptes-fri
http://ttela.se/start/mellerud/1.1033854-hovratten-friar-valdtaktsdomd
http://gd.se/nyheter/gavle/1.2517599-valdtaktsdomd-slapptes-fran-forvaret-i-gavle
http://gd.se/nyheter/slutarana/1.2517332--vi-vill-gora-stan-trygg-
Vill du engagera dig i kampen mot våldtäkterna?
Läs här hur du kan hjälpa till http://www.stoppavåldtäkterna.nu/

9 kommentarer:

 1. Jag håller med dig! Jag är inte rasist då jag inte är svensk själv, men jag börjar bli djävligt trött på att "vi gillar olika". Min vän blev för ett par år sedan våldtagen av en somalie. Han förstörde hennes liv och han fick två års fängelse.. Kanske dags att börja ta tag i den där invandrarpolitiken som alla är så rädda för. Man är inte rasist bara för att man inte välkomnar öppna gränser. Till Sverige är alla välkomna, skulle man säga någonting annat är man rasist. Men till usa får man knappt åka på semester om man snattat ett bubbelgum, men då värnar man om sitt land. Vad är skillnaden?

  SvaraRadera
 2. Som din rubrik gör antydan till så är jag personligen inte för något dödsstraff, men i detta fall du nämner så skulle jag gärna ha gamla tidens straffskala i Sverige med ett rejält spöstraff.
  Börjar bli förbannat trött på sånt här pack. Struntar i praktiken om det är svenskar eller utlänningar, men uppenbart så är gruppvåldtäkter och liknande inte något som tidigare fanns i Sverige, utan har kommit till Sverige och mottagits med öppna armar och välkomnats i projektet kallat ett mångkulturellt samhälle.

  SvaraRadera
 3. tänk på anders eklund, det finns många lika jävliga, om inte jävliga svenskar, en person våldtåg min vän, hon var då SEX och han var TIO år gammal, tillsammans med sina andra lika gamla vänner... allihopa är svenskar, starkt patriotiska. det spelar ju ingen roll om det är 61 % från något land, vi är människor, förstår att du är emot våldtäkter, det är ju alla, inte minst jag. men vart dom är ifrån ska man skita, människa som människa.

  SvaraRadera
 4. Ja du Sara. Men tänk om man kunde minska våldtäkterna med 61%? Det är bara att stoppa invandringen och utvisa de invandrare vi har här.

  SvaraRadera
 5. var har du hittat den statistiken?

  SvaraRadera
 6. Jag är inte för dödsstraff, men du har en stor fet poäng här. Detta klemande och skyllande på allt och inget börjar bli rent löjligt. Jag spyr på all denna pk-ismen som förminskar svenskar och skyfflar problem under mattan.

  SvaraRadera
 7. Här hittar du de siffrorna. Ur artikeln: "En genomgång av tingsrätternas domar under 2008 visar att sammanlagt 360 personer lagfördes för någon form av våldtäktsbrott under året. Statistiken visar att invandrare och utländska medborgare utgör den absoluta majoriteten, cirka 60 procent, av alla lagförda individer."

  http://www.realisten.se/2010/08/24/majoriteten_av_valdtakterna_begas_av_invandrare/

  SvaraRadera
 8. Prinsessanadia "är inte rasist då jag inte är svensk själv" - sedan när måste man vara etniskt svensk för att vara vad folk kallar "rasist"? Hoho?

  SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.