onsdag 10 november 2010

Flykting här, flykting där, flykting fucking everywhere....

Vilken underbar dag.

Sov till kl 14. Det är underbart att vara ledig. Har tagit en snabb promenad till affären, gymmat och får äntligen dricka kaffe i lugn och ro. Nationell idag låg i brevlåda också. Det är inte mitt partis tidning men jag gillar den.

Läser Barometern på nätet och hittar ännu fler artiklar om hur det ska förläggas asylturister runt om i Småland. Först i Kristdala och nu senast i Järnforsen. Andra sidor skriver om hur det verkar se likadant ut i resten av landet.

Webbloggen Politisktinkorrekt.info skriver om Boden och Lund.

Realisten.se skriver om Lysekil och High Chaparral utanför Gnosjö.

Friatider.se skriver om hur det delas ut frikostiga bidrag till de nyanlända. Den artkeln kan ni läsa här.

Alla artiklarna går att kommentera och det ser inte ut som folk i allmänhet är speciellt förtjusta. Hur fan kan staten fortsätta att släppa in dessa asylturister som inte har några giltiga skäl att få stanna här? Skicka hem dem redan vid gränsen. Varför ska vi betala deras uppehälle under de månader det tar att utreda deras ärenden och komma fram till att de inte får stanna? Har de råd att ta sig hit så har de fan råd att betala för mat och husrum också.

Dessutom så kan man läsa i Barometerns artikel om den nya flyktingförläggningen i Järnforsen att "i Järnforsen finns chansen för flera flyktingar att få praktikplatser och jobb."
Vad fan? Varför ska flyktingarna ha arbete eller praktikplatser? De är väl flyktingar och inte arbetskraftsinvandring? Vi har en konstant bostadsbrist och en arbetslöshet på över 25% bland ungdomar. Finns det inte några svenska ungdomar som skulle bli glada över att bli erbjuden en ledig bostad och ett arbete eller en praktikplats? Varför ska man sätta "flyktingars" behov före det egna folkets? Det är inte humanism, det är fan bara korkat.

Jag har tidigare skrivit om hur migrationsverket i panik förlägger flyktingar på campingar ute på Öland och hur en del av dessa ”flyktingar” gör när de är på shoppingtur. Det inlägget kan ni läsa här.

Dagens citat: Bara för att det är så jävla korkat skrivet så får det bli utdraget ur Barometerns artikel.
"i Järnforsen finns chansen för flera flyktingar att få praktikplatser och jobb."

3 kommentarer:

 1. Om inte detta går emot Sveriges bästa, Sveriges väl, är då inte detta så nära landsförräderi man kan komma ett förräderi mot det svenska folket utanför ett krig? Det kallas högförräderi! Man skulle kunna sätta dit hela balunsen som sitter i riksdag och regering.

  Högförräderi är enligt nu gällande svensk rätt brott mot rikets säkerhet i syfte att lägga landet under främmande välde.

  I Sverige styrs straffet av 19 kapitlet 1 § brottsbalken:
  ”Den som, med uppsåt att riket eller del därav skall, med våldsamma eller eljest lagstridiga medel eller med utländskt bistånd, läggas under främmande makt eller bringas i beroende av sådan makt eller att del av riket skall sålunda lösryckas, företager handling som innebär fara för uppsåtets förverkligande, dömes för högförräderi till fängelse i tio år eller på livstid eller, om faran var ringa, i lägst fyra och högst tio år."

  SvaraRadera
 2. Jag är 27, utbildad undersköterska/mentalskötare, strul med A-kassan, får inget socialbidrag för jag tjänat för mycket sista halvåret o jag äger en bil o bor "för stor o dyrt".. När faan ska jag få hjälp då!?? Blir upprörd.. kan man inte hjälpa oss svenskar som behöver hjälp först så man får upp sverige på fötter igen.. nej här ska jag gå o må dåligt över saker medans "dom" får allt dom behöver o lite till.. *arg*
  Usch.. så här får man säkert inte skriva egentligen, men det skiter jag i!!

  SvaraRadera
 3. Du har så rätt, som alltid. Schysst design föresten!

  SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.