fredag 12 november 2010

Inte helt oväntat…

Vilken underbar dag.

"Flyktingarna" på Öland fortsätter att shoppa på sitt säregna sätt. I Barometern kan man läsa en artikel om hur "På Netto var det en pappa som stal varor för cirka 700 kronor, men försökte skylla på sina barn när han blev avslöjad. Pappan greps och förhördes sedan av polis. På ICA var det två kvinnor som med hjälp av sina barn lyckades få ut två fulla vagnar med varor till ett "betydande" värde, enligt polisen. Även de kvinnorna greps när polisen hunnit ifatt dem."

Så långt är det ju absolut inget som tyder på att det är "flyktingar" eller hur? Men eftersom det inte är någon vanlig händelse på lilla Öland så snokade jag vidare. På 2 minuter så hittade jag en annan artikel om hur det visar sig vara just "flyktingarna" från den närbelägna Lundegårds camping i båda fallen.

Detta är ju ett ämne som jag bloggat om flera gånger tidigare...
Om "flyktingarnas" tidigare shoppingrundor kan du läsa här, om deras arrogans här och här om fler flyktingförläggningar. På Facebook finns det redan en grupp som heter "Ytterligare asylsökande till Öland - Nej tack".


I Östran kan man läsa om hur dessa "flyktingar" tyvärr inte avvisas redan vid gränsen och hur flera av dem "avvikit" när det stått klart att de inte får uppehållstillstånd. Och i Barometern kan man också läsa hur "flyktingarna" flyttas runt mellan olika boende på olika campingar.

Är det någon mer än jag som tröttnat på detta utnyttjande av våran gästfrihet? Är det någon mer än jag som tröttnat på att skattepengar i allt större utsträckning går till att försörja dessa turister? För det är just turister de är snarare än flyktingar.
Vill du hjälpa till att ändra på detta trams? Engagera dig du också. Det finns massor som just du kan hjälpa till med. Läs mer på http://www.svenskarnasparti.se/hjalp-till

                                                                                               (Foto: Realisten.se)

3 kommentarer:

 1. Facebook - Ytterligare asylsökande till Öland - Nej tack

  SvaraRadera
 2. Jag lägger upp länken till den gruppen:
  http://www.facebook.com/pages/Ytterligare-asylsokande-till-Oland-Nej-tack/164765386867883

  SvaraRadera
 3. Ut med skiten för fan!

  SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.