fredag 5 november 2010

Lasermannen, Laserturken eller bara statistik…

Vilken underbar dag.
Ingen har väl kunnat missa ”Laserturken”, Mohamad Kassem Fadi, som gör bort sig i en intervju i norsk TV. Mohamad berättar för reportern att han tänker mörda ”Lasermannen” efter att först ha stympat honom och därefter tänker han mörda alla förmodade svenskar med samma efternamn.
Här kan ni se videon med honom ifall ni har missat den. Det finns till och med en facebookgrupp för hans fans. Han är kanske ingen direkt förebild om man läser lite artiklar om hans bakgrund här och här. Dagens bild är lånad från facebookgruppen.Men för att vara allvarlig en stund. Vilka tror ni på allvar går runt och mördar folk i Malmö? Om vi bortser från herr Fadis och medias fantasifoster, ”den nya lasermannen”, som vi faktiskt inte vet om han/hon/den är svensk eller inte. Hur gör man för att ta reda på vilka som mördar andra människor i Malmö? Vi får utgå ifrån de domar som finns i tingsrätten givetvis.

Det har nämligen nättidningen Realisten gjort i en lysande artikel. De har granskat domar från åren 2007, 2008, 2009 samt de tre första kvartalen 2010. Det borde ju ge en relevant bild av den mångkulturella staden. Realisten har tittat på tre kategorier av åtal nämligen MORD, FÖRSÖK TILL MORD och FÖRSÖK TILL DRÅP. Ur artikeln:
”5 av 8 dömda för mord är invandrare
10 av 10 dömda för försök till mord är invandrare
2 av 2 dömda för försök till dråp är invandrare
Sammanlagt har alltså 17 av 20 dömda för dödligt våld eller försök därtill i Malmö under de senaste åren varit invandrare.”

Dessutom så har även tidigare gjorts en granskning av domarna för vapenbrott i Malmö tingsrätt vilket gav ett liknande resultat. Ur den artikeln som kan läsas här och mitt blogginlägg om det här.
”I 20 av 23 mål vid Malmö tingsrätt de första nio månaderna i år där åtal väckts för vapenbrott har någon även dömts för nämnda brott. Av dessa 20 individer är 15 invandrare.”

Sååå… Om nu ”Laserturken” bestämmer sig för att göra allvar av sina hot och döda alla med samma namn som ”lasermannen” så är risken att han får en hel del att göra då Muhammed är ett av de vanligaste namnen i Malmö. Lycka till, Mohamad Kassem Fadi.


Dagens citat: Från Mohamad Kassem Fadi.
”Jag ska göra kaos med honom.”

2 kommentarer:

  1. Muhammed är ett av de vanligaste förnamnen och inte efternamnen. Så jag tror att han klarar det hehe

    SvaraRadera
  2. Tror du har fattat det där lite fel (kommentaren innan)

    Han menar alltså på (Turk jäveln) att han ska mörda varenda svensk, med samma efternamn som den nya lasermannen har. Förstår du själv då hur och vilken sits han själv sätter sig i? :)

    SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.