lördag 13 november 2010

"Ensamkommande flyktingbarn"...

Vilken underbar dag.

Lever DU i en liten bubbla, avskiljd ifrån verkligheten där mångkulturen bra och allting är rosa ludd? Tillåt mig att ge dig lite omskakande läsning...

Ibland krävs det så lite för att göra mig arg. Idag hittade jag en artikel i Sydsvenskan om det senaste hemska fenomenet som har drabbat vårt korkade folk, ”Ensamkommande flyktingbarn”. Även Fria tider skriver om det. I många av fallen stämmer bara ”ensamkommande” in då det varken rör sig om flyktingar eller några barn. Om de slänger bort sina pass så kan de ljuga ihop en ny ålder och identitet.

Det systematiska utnyttjandet av vår gästfrihet och medmänsklighet gör mig givetvis förbannad. Dels på de ”flyktingar” som sätter det i system men mer på vårt korkade svenska folk som blir utnyttjade gång på gång. Och ändå står där som en korkad Oliver Twist och säger ”Please, sir, can I have some more? (”ensamkommande flyktingbarn” i det här fallet).

Arg är nog ett för snällt ord. Vansinnig eller rasande tror jag passar bättre. Hur fan kan vi vara så dumma att vi inte ser igenom bluffen?

Hur som helst var det inte de ”ensamkommande flyktingbarnen” i sig som artikeln handlade om utan hur de ska integreras i samhället. I Lund ska ”barnen” få lära sig kampsport. Detta måste vara ett genidrag utan dess like. ”De får ett startpaket med träningsdräkt, bälte, väska och lite andra saker. De får medlemsavgiften betald för ett år,” kan man läsa i artikeln. Någon som hört talas om att de ger Svenska barn en sån här gåva?

Sen så är jag jävligt skeptisk till att det är så smart att ge dessa ”barn” utbildning i kampsport. En snabb sökning på nätet visar en mängd artiklar om hur de beter sig på sina boenden för just ”ensamkommande flyktingbarn”...


I Härnösand slåss barnen på sitt boende.

I Lund fick piketpolisen tillkallas för att avväpna ett "barn".
I Trelleborg tänder "barnen" eld på sitt boende.
Tänder eld på sitt boende gör de även i Teckomatorp...
...och i Filipstad.
I Sveg är det "konflikter" mellan "barnen" och personalen.
Här hemma i Småland så är det bara våldtäkter och ute på Öland så är det "konflikter" mellan "barnen".


Om man nu dessutom vill utbilda dessa "barn" i kampsport, hur tror ni då att morgondagens artiklar kommer att se ut? Jag hoppas att ni är nöjda med de politiker som ni röstat fram. Det är nämligen de som står där och ber om ännu fler "barn" att ta hand om. DE ber och DU betalar.


Behöver jag nämna att Svenskarnas parti är för ett totalstopp av dessa "flyktingar"? Gå med du också. Klicka på länken och ansök om medlemskap redan idag. Tillsammans kan vi göra skillnad. http://www.svenskarnasparti.se/blimedlem

7 kommentarer:

 1. Du beskyller alltså kampsporten för att barnen blir aggresiva? Du ser inget bra i att de får medverka i en sport och umgås med svenska barn? Ett totalstopp av kampsport tror du löser brottsligheten? Du tror inte boxningen som drivs i Rosengård av denna Dallas från Afrika har räddat många från att fastna i skiten?

  SvaraRadera
 2. Hej Johan.
  Förmodligen så har du missförstått hela inlägget.
  Jag beskyller inte kampsporten för att göra dem aggresiva, det är de redan innan de börjar vilket artiklarna jag länkar till beskriver. Att ta dessa "barn" och lära dem kampsport tror jag snarare gör dem till större risker för sin omgivning. Dessutom så ifrågasätter jag varför allmänna arvsfonden via biståndsorganisationen Tamam ska betala för att lära asylturister att slåss när infödda Svenska barn får betala sin egen utbildning.
  Jag tror inte att brottsligheten minskar om man förbjuder kampsportsträning. Det är nyttig träning för många människor.

  Personligen så har jag i min ungdom slagits på gatorna, i skolan och inte i boxningsringen med invandrare utbildade av Dallas. Om de "fastnat i skiten" är jag rätt likgiltig till då de inte borde befinna sig i det här landet överhuvudtaget.

  SvaraRadera
 3. Så du ser inte det är bra att dem beblandas med svenska barn? Utan du tror att svenska barn tar efter invandrarna och börjar slåss och tar efter deras kultur ? Du som många andrai svenskarnås parti ser inte det bra i vad dallas gör eller någon annan invandrare gör utan ni tror att vi klarar oss utan dem men lycka till att sprida din nationalsocialistiska propaganda det kan du behöva :-)

  SvaraRadera
 4. Nej, jag ser inte det som bra att de tränas på vår bekostnad för att slåss med svenska ungdomar. Jag ser verkligen inte heller det som är bra att importera en massa folk som inte är kompatibla med det svenska folket.
  Om du inte vet vad kompatibla är så försök stoppa en VHS kassett i en DVD spelare.

  Det är inte nationalsocialism, det är realism.

  Får jag fråga varför du anser det vara så bra med att ge dessa "barn" med uppenbara problem en utbildning i hur de kan misshandla andra? Gillar du våld eller hatar du bara svenskar?

  SvaraRadera
 5. Ehhh..

  Ärligt, det här lät verkligen korkat eller i alla fall knepigt.

  Jag förstår inte riktigt.
  Om vi nu enligt dig är så gästfria o medmänskliga.
  Hur kan man/nån "missbruka" det?
  Är det ens möjligt?
  Om jag är gästfri, eller du för den delen, fast det inte verkar så, men ändå, innebär inte just det att man är, just gästfri?
  Kan man vara gästfri o på samma gång be nån dra åt helvete eller att åtminstone avlägsna sig från MINA, (eller dina), domäner?
  Hur ska NÅN som vill åtnjuta min gästfrihet göra det utan att jag känner mig korkad eller "utnyttjad?
  Är jag gästfri så är jag VÄL(?), just gästfri?

  Naturligtvis blir min gästfrihet utnyttjad om nån utnyttjar min gästfrihet...eller har jag missat nåt?

  Jag antar att du som dom flesta av dina likar menar en annan sak:

  Att just inte nån annan än dina/mina vita nordiska grannar ska få utnyttja din gästfrihet eller din medmänsklighet?

  En kort fråga då är: Är man gästfri o medmänsklig då?
  Jag anser INTE det!

  Jag antar att du är inne på den vägen men i så fall.Vad eller på vilket sätt menar du att det gör mig korkad eller blåögd?
  Jag ÄR medveten om att jag är gästfri o jag välkomnar det o jag är beredd att betala för det.Om jag inte vore just gästfri så kan jag ju inte vara beredd att betala för det o jag ser att du i verkligheten INTE är gästfri eller medmänsklig för en del av mänskligheten så jag anser att du inte ska säga att du är det, men framförallt ger det dig inte nån sorts gratifikation att kalla andra som ÄR just medmänskliga eller gästfria för blåögda eller korkade!

  Det finns väl inte nåt jädra sätt på hela jorden man kan "utnyttja", i nån form av negativ bemärkelse, en gästfrihet eller en medmänsklig människa?

  Är man medmänsklig o gästfri så är man väl....gästfri o medmänsklig??
  Eller menar du som sagt att man på nåt sätt kan vara gästfri o medmänsklig o på samma gång inte vara det lite grann?

  Du får ursäkta mig vad du nu heter men jag förstår verkligen inte vad du pratar om o enligt i alla fall min logik så stämmer inte ett jota om vad du pratar om.

  Jag anser mig vara gästfri o medmänsklig, o jag kan samtidigt säga att jag inte anser att jag är blåögd eller lurad på nåt sätt av vilken det nu än kan vara som vill besöka denna plätt på jorden.
  Den enda kontentan av ditt inlägg är ju faktiskt bara att just DU inte är just gästfri o medmänsklig, har du nån annan förklaring för din kullerbytta så är jag ganska så säker på att du inte klarar av att förklara i alla fall så att alla andra förstår varför man är korkade o lurade.

  Mvh,
  MEN jag undanber mig för att du ska tro att du är nån sorts förespråkare för mig eller nån annan här i landet som ÄR gästfri o medmänsklig.Dessutom utan att vara varken korkad eller känna sig lurad utan bara glad att få nytt sällskap.

  Ha det
  Jan

  SvaraRadera
 6. Det är viktigt med en väl genomtänkt plan för hur man tar emot de som flyttar in i ett land. Hur man integrerar dem i samhället och hur många som tas in per år. Viktigt att man välkomnar dem...

  Men ilska är aldrig bra :)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 7. Jan, du har nog missförstått.

  Det jag avser med att missbruka vår gästfrihet är att vi låter folk komma hit, ger dem mat, husrum och mer pengar än våra egna gamla får och sedan får vi rån, våldtäkter och mord tillbaka.

  SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.