lördag 25 december 2010

En nationalistisk lobbygrupp.

Vilken underbar dag.

Det var nog den bästa födelsedagen på länge. Köttbullar och prinskorv, 6 sorters sill och rökt lax, potatissallad, rödbetssallad och en stor jävla form med Jansson bara till mig. Sedan glögg och hembakade lussebullar. Det är nästan så man kan förtränga åldersnojan. Men bara nästan.

En gammal krigsveteran sa en gång att man inte bör ägna sig åt politik för än man fyllt 30. Men nu är det dags då. Eventuellt kanske jag har tjuvstartat lite.

Jag skrev ett inlägg om hur olika lobbygrupper påverkar politiken. Lobbyist är kanske en bra början på en politisk karriär. En nationalistisk lobbygrupp är något som verkligen kunde behövas. Nationalister besitter väldigt få kommunala mandat och inga alls i riksdagen. Men enskilda politiker kan säkert övertygas att rösta för eller mot i frågor som ligger i vårt intresse.

Vi kan börja lite lätt med att skicka mail till varenda politiker om hur civilminister Stefan Attefall kan tänka sig att verka för att det svenska förbudet mot halal- och kosherslakt upphävs. Jag ska skriva ihop ett brev som jag lägger upp här imorgon tillsammans med deras emailadresser. Vill ni hjälpa till så kopiera bara brevet och skicka till dem. Eller skriv ett eget brev och skicka. Sprid ut det till era vänner också, det finns grupper på facebook som är för att stoppa Halalslakt. De hittar ni här, här och här.

Vill ni hjälp till att påverka så vore det underbart. Har ni andra förslag på hur man kan gå till väga så tveka inte att säga till.


Dagens citat: Winston Churchill sa många saker. En av dem var:
"Det är ingenting fel på förändring, bara den går i rätt riktning."

Läs mer om halalslakt på:
Realisten.se här och här.
Politisktinkorrekt.info här och här.
Fria tider, här och här.
Nationell idag här och här.
Nationell.nu här och här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera gärna om ni vill.