måndag 20 december 2010

"Reinfeldts Julhat" eller "Vem hatar vad?"

Vilken underbar dag.

"En självmordsbombare kliver in i det svenska folkhemmet och det är detta han utmanar. Frihet och öppenhet, det är det han hatar" sade Reinfeldt i sitt jultal idag...

Men vänta lite nu, "han hatar vår frihet" är ju precis samma retorik som Bush använde efter 9/11 attacken? Jag är skeptisk till att det skulle vara vår frihet som de hatar. Om man inte gillar frihet så går man väl inte och spränger sig själv? Det måste ju finnas ett annat underliggande skäl.

I en intervju i Expressen med Taimour Abdulwahabs vän så kan man läsa hur Taimour hatade Sverige och svenskar. Det tror jag snarare är ett av skälen till att det hände. Politikerna har påtvingat det svenska folket ett mångkulturellt samhälle med USA som förebild där olika etniska och religiösa grupper ställs mot varandra och där den Svenska ursprungsbefolkningen alltid drar det kortaste strået.

Instegsjobb och jobblotsar, generösa bidragsförmåner till både individer och invandrarföreningar, speciell lagstiftning i form av Lagen om hets motfolkgrupp vilken gäller alla utom svenskar, osv...

Och efter allting som vi erbjuder dem så hatar de ändå Svenskar.

Detta hatet är något som vi ser små uttryck för varje dag. Det våldet som riktas mot Svenskar på gatorna, i hemmen och i skolorna, bara för att vi är just svenskar, ökar hela tiden. Rån, mord och våldtäkter med den gemensamma nämnaren att Svenskar är offren och invandrare är förövaren sker dagligen. Eftersom människor med invandrarbakgrund endast utgör 20% av befolkningen så är det en väldig överrepresentation i brottsstatistiken. I Taimours fall så togs det bara till en ny nivå.

Jag förstår att det svenska folket börjar tröttna. Börjar tröttna på att bara ge utan att få annat än hat tillbaka och börjar hata både politiker och invandrare. Dessutom så deltar Sverige sida vid sida med USA i ett krig mot "terrorism" där muslimer utmålas som de enda terroristerna. Det spär på hatet från båda sidor misstänker jag. Den logiska åtgärden vore att minska invandringen men istället så ökar den det här året hamnar på samma rekordnivå 2006. Det är en indikation på hur snabbt vi dansar vidare mot avgrunden...

Så slutsatsen blir då att det är Reinfeldt själv som har skapat en situation där självmordsbombare riskerar att bli en del av vår vardag. Bra jobbat, Fredde. Tack och god jul.


Tecknare: Roger Persson

Relevanta länkar: Realisten.se, Expressen, Expressen, Politisktinkorrekt.info, Fria tider, DN, Youtube, Fria tider, Politisktinkorrekt.info, Nationell.nu, Uppsatsen "vi krigar mot svenskarna", Nyheter24,
SvD, SR, Nationell.nu Fria tider. Frimodighet.blogg.se

8 kommentarer:

 1. Bra skrivet! Tänk vilken tur att vi har dig som delar med sig av sina visdomsord till den andefattiga befolkningen. :)

  SvaraRadera
 2. Du har helt rätt!!!! bara en sak som du har glömt att redan den socialdemokratiska regeringen inporterade för många mussar och släpte in brotslingar utan kontroll.Det har börjat i mitten av 90 talet.

  SvaraRadera
 3. Nja, om man ser till statistiken när det gäller hur många invandrare som kommit vilket år så är borgliga regeringar värst, tyvärr.

  SvaraRadera
 4. "Hatar Sverige och svenskar"? Jag är mållös. Varför bor man då här? Säg, exempelvis, att jag hatade Belgien och belgare, inte fan skulle jag bo i Belgien då!

  SvaraRadera
 5. Kriget i Irak är sedan länge över, det är hög tid för irakierna att lämna Sverige.
  Sverige är gravt sjukt!

  SvaraRadera
 6. Bra och korrekt analys, som det brukar vara från din del kamrat :)

  SvaraRadera
 7. Problemet med din text är att du utgår från att alla med en viss bakgrund har samma åsikter och agerar på samma sätt, det tycker jag är ganska korkat, jag tycker inte att alla smålänningar är korkade men det finn förvisso en del av dem som inte når fullt upp till standarden för svensk normalbegåvning.

  SvaraRadera
 8. Det är en vanlig kommentar idag att samhällskrisen beror på invandringen. Det beror väl på att man inte vill se längre, till orsakerna bakom varför människor måste bli krigsflyktingar. Grundorsaken till det kaos som råder i samhället är mänskliga egenskaper som penningbegär, girighet och krigslystnad. I gamla tider brukade det kallas dödssynder. Idag har vi fått det omvända förhållandet att kapitalism ses som något gott. Det säger endel om vad det är för krafter som styr världen. Som Jesus från Nazaret sa: "Vi vandrar i dödsskuggans dal". Och han gav några tips om hur vi kan komma härifrån.

  SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.