torsdag 30 december 2010

Svenska terrorister inte speciellt svenska.

Vilken underbar dag.

Det är nog ingen som har missat hur tidningarna skriker ut att 3 svenskar försökte att utföra ett bombdåd i Köpenhamn. Hur många tror på allvar att det är svenskar det handlar om? Någon? Inte? Trodde inte det heller.

Det rör sig givetvis om invandrade muslimer. Så fort de har fått ett svenskt medborgarskap så är de givetvis svenskar i Aftonbladets ögon.

Men det är rätt konstigt. I vanliga fall så brukar "experterna" i Aftonbladet hävda att det finns inga svenskar och vi är alla invandrare. Så med den logiken är det alltså invandrare som försökte spränga människor i Köpenhamn? Men ändå så kallar de terroristerna för svenskar i sina artiklar. Finns svenskarna nu då? Jag blir förvirrad.

De gripna heter enligt politisktinkorrekt.info helt vanliga svenska namn som:
* Mounir Dhahri
* Omar Abdalla Aboelazm
* A Salman
* Munir Awad

Jag skrev tidigare ett inlägg om vem som är ansvarig för självmordsbombares idioti. Det syftade på Taimour Abdulwahabs missöde i Stockholm i mitten av december men samma resonemang är relevant här.

"Det slutgiltiga ansvaret för det här vansinnesdådet ligger fortfarande på den individ som utförde dådet men det finns även andra som bör ha del i skulden. Men jag anser att regeringens invandrings- och säkerhetspolitik har en stor del av ansvaret. Enligt det brev som SÄPO fick innan dådet så är Sveriges deltagande i Afghanistan en av anledningarna till det och Sveriges generösa invandringspolitik är anledningen till att den här individen befann sig här. Dessutom så får vi ju den fantastiska möjligheten att njuta av Lars Vilks alster."


Jag tror att det är dags att börja sända hem en stor del av invandrarna så slipper vi framtida "svenska" terrordåd.
Relevanta artiklar: Realisten, Nationell.nu, DN, DN, DN, Fria tider

3 kommentarer:

 1. Håller med dig som vanligt, du är bäst på att skriva blogg! GOTT NYTT ÅR, du får komma och hämta din julklapp snart gubbe!! =) Ha det bra!!

  SvaraRadera
 2. Det är inte alls konstigt. De som har svenskt medborgarskap är svenskar. Du behöver inte göra det svårare än det är.

  1) Att ange namnen innan du vet att det är klart är fel. Hur vet du att politisktinkorrekt (som förövrigt är väldigt snabba på att censurera kritik) har namngivit rätt snubbar? Kommer du att hjälpa till att rentvå någon som är felaktigt namngiven (nu och i eventuella framtida namngivningar)? Om du inte gör det, så skall du inte ställa till det från början heller. "Oskylldig tills motsats bevisad i domstol".

  2) Sedan så kommer det inte att hjälpa att "sända hem muslimer" för att hindra sådanna dåd. Det hindrade inte detta från att hända i danmark eller något annat land, så varför skulle det hindra det att hända i sverige? Det finns många sätt att resa mellan länder.
  SÄPO har sagt att det rör sig om ca 200 som är potentiella terrorister i den Islamistiska rörelsen. Har du koll på hur många det är bland nazistiska och rasistiska rörelser? Eller vänsterrörelser? För övrigt det nazistiskar och liknande som fortfarande har utfört majoriteten av politiska mord i sverige (det var en politiskt aktion i stockholm och danmark, inte religiös).

  Islamister, Sionister, Fashister, Nazister och alla andra som inte spelar inom demokratin och inte respekterar mänskliga rättigheter skall motarbetas och fängslas för sina brott. Men inga andra. Det är en ynklig minoritet som hör till dessa grupper. Så hacka på dessa minoriteter.
  Inte på oss (även du?) som sköter oss.

  SvaraRadera
 3. Till ajxn:

  Läs om, läs rätt. Angående namnen så skrev jag att de är gripna. Inte att de är dömda för något.
  (oskyldig stavas förresten med ett l)

  Och vidare så hjälper det helt klart att sända hem invandrare och inte bara muslimer. Är de inte här eller får komma in i landet utan bra skäl så kan de svårligen bomba oss heller.

  Dådet i Stockholm och det planerade i Köpenhamn var politiska snarare än religiösa. Det var politiken de ville förändra, eller hur?

  Sen förstår jag inte riktigt hur du menar. Skulle det vara ok att ge sig på politiska minoritetsgrupper? För övrigt stavas Fascister med ett c och inte ett h.

  SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.