torsdag 2 december 2010

My Gross tänker till ...

Vilken underbar dag.

Jag kanske inte är den mest snabbtänkte alltid, det erkänner jag. Trots att jag klarade tre år på högskolan med rätt bra betyg så har jag ändå svårt att förstå vissa saker. Jag har till exempel väldigt svårt att förstå logiken i det senaste korkade projektet i "aftonbladets "Vi gillar olika" kampanj.

My Gross heter geniet bakom projektet. Och ett geni måste hon nog vara. Hon ligger på en så hög nivå att IQ skalan inte räcker till och vanligt folk nog inte riktigt förstår hur det ska fungera. Stephen fucking Hawking kan slänga sig i väggen. My Gross har nämligen kommit på ett sätt att motverka rasism MED LJUS! Genom att under två månader lysa upp fasaden på de fem hötorgsskarporna så ska det motverka rasism.

Det är faktiskt så. Genom att lysa upp fasaderna med först vitt ljus och sedan lite andra färger så ska alla ni inbitna rasister förstå att det är meningslöst att gå runt och älska sitt eget folk. Skåda ljuset skulle man kunna säga och bara böj er fram och acceptera att bli överkörda av mångkulturen...

Jag gillar det inte. Jag gillar inte mångkulturen, invandringspolitiken eller aftonbladet. Jag gillar verkligen inte aftonbladets "vi gillar olika" kampanj. Jag gillar olika till viss del. Det är inget jag skäms för. Det är kul att kunna uppleva lita andra kulturer ibland. Jag åker gärna på semester och besöker andra länder. Men jag vill ha kvar den svenska kulturen och det vill inte aftonbladet. De vill att den blandas upp och försvinner.

Men jag har en genialisk idé. Med samma logik som My så borde vi kunna motverka aftonbladets vansinnes kampanj genom att lysa upp en husfasad med vitt ljus! Någon som tror att det fungerar? Nej, inte jag heller faktiskt.http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8211506.ab
http://politisktinkorrekt.info/2010/12/02/stockholm-gillar-olika-dumheterna-fortsatter/
http://www.nyheterna.net/nyheter/oskarshamn/fackeltaag_mot_rasismen
http://www.dt.se/nyheter/rattvik/article818055.eceFör oss som insett vansinnet med den efterblivna invandringspolitiken har nu möjlighet att köpa denna tröja med texten "Vi gillar lika". http://www.arminius.se/t-shirt-vi-gillar-lika.html

Fick för övrigt min krönika publicerad på Realisten.se idag. Jag skrev den för två veckor sedan och den handlar om hur fackförbunden har spelat ut sin roll. Missade ni den då så kan ni läsa den nu på http://www.realisten.se/2010/12/02/har-facket-spelat-ut-sin-roll

Dagens citat: Det går inte fort när det är vinter ...
"Björnarna är ju inte de snabbaste djuren i skogen."

5 kommentarer:

 1. Jag känner mig lite främlingsfientlig idag, så jag låter bli att tända lamporna när jag kommer hem.

  SvaraRadera
 2. My Gross, genast översatte jag det till engelska.. Det blev bra så me tanke på förslaget. Alternativt kunde hon och de kära medarbetarna på aftonbladet köra upp det vita ljuset i sitt eget arsle, enda chansen de har att bli upplysta.

  SvaraRadera
 3. det låter lite rasistiskt när man skriver "Vi gillar lika" (även om det är upp till var o en) som är motsatsen till aftonbladetslogga, fast som jag förstod är du inte rasist eftersom du gillar olika till en viss del.. hoppas jag.
  Sedan påstår inte aftonbladet att det vill ha en mångkultur eller att få bort den svenska kulturen, det är många som är för den svenska kulturen även jag som inte är svensk.
  Och sen en sista sak, bokstavligen är inte H.skraporna för att motverka rasism de vill klart och tydligt visa att det är mot främlingsfientligheten och att man skapar framtiden tillsammans - oavsett bakgrund.

  SvaraRadera
 4. En mångkulturell värld - inte många mångkulturella samhällen!

  SvaraRadera
 5. Herregud detta påfund måste vara den mest befängda ide jag någonsin hört.Använd era pengar och inflytande till att starta en debatt om invandringen istället.Detta kommer bara utmynna i mera SD röster.Läsarna vet hur vinklade media är.

  SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.