fredag 10 december 2010

Vad säger ditt samvete om du inte åker till Salem?

Vilken underbar dag.

Imorgon så är det dags. Det är en av årets viktigaste dagar. Imorgon så går jag tillsammans med tusentals andra svenskar i ett tyst fackeltåg genom Salem. Det må vara tyst i ledet när vi går imorgon. Men att vi går där innebär att vi inte bara sitter tysta och ser hur vårt land är på väg mot undergång.

Imorgon så tar vi ställning för svenskarna och mot det våldet som drabbar oss i dagens mångkulturella samhälle. Alldeles för många har blivit drabbade redan.

Det är både många gamla kamrater men även en del nya som åker med oss från Kalmar imorgon för att delta. Plikt, ära och skyldighet är några av ledorden imorgon tillsammans med respekt och värdighet. Det finns fortfarande platser kvar om någon mer vill åka med oss.

Vad säger ditt samvete om du inte åker till Salem? Vad ska du svara när dina barn frågar vad du gjorde för att rädda vårt folk? Följ med oss imorgon och visa att du inte stillatigande accepterar det som händer.


"Do not go gentle into that good night, Old age should burn and rave at close of day; Rage, rage against the dying of the light." skrev Dylan Thomas. Det är något som jag anser symbolisera morgondagen. Vi ska inte gå tysta mot avgrunden, vi ska inte acceptera den politik som regeringen bedriver och som är skadlig för vårt folks framtid och vi ska inte behöva tvingas att leva i ett mångkulturellt samhälle. Imorgon så säger vi ifrån. Imorgon så säger vi stop. Imorgon så ställer vi oss trotsigt upp och säger nej till det mångkulturella samhället. Imorgon ger vi Reinfelt, Sahlin och resten av hycklarna fingret!

Alla elever på två av Kalmars gymnasieskolor fick flygblad i sina skåp i morse med information om morgondagens manifestation hörde jag viskas om...

http://enannandelavsmedby.blogspot.com/2010/11/neither-snow-nor-rain-nor-heat-nor.html
http://enannandelavsmedby.blogspot.com/2010/12/svensk-ungdom-sveriges-framtid.html
http://www.dan-eriksson.com/2010/12/svenska-rorelsen-mer-enad-an-pa-mycket-lange
http://frimodighet.blogg.se/2010/december/infor-salem-2010-ett-ar-av-svenskfientligh.html
http://www.friatider.se/intervju-med-robert-pa-salemfonden
http://www.friatider.se/antirasistiska-valdsverkare-laddar-infor-salem
http://www.friatider.se/svenska-gymnasister-alltmer-antisemitiska
http://www.friatider.se/salemmanifestation-vantas-sla-rekord
http://www.nationell.nu/2010/12/09/smr-stodjer-salem-vi-har-inte-glomt
http://patriot.nu/artikel.asp?artikelID=1647
http://www.nationell.nu/2010/12/09/jan-milld-uppmanar-alla-till-salem
http://www.nationell.nu/2010/12/09/robin-bostrom-kom-till-salem-pa-lordag
http://www.nationell.nu/2010/12/08/unik-reklamtidning-via-post-infor-salem
http://www.realisten.se/2010/12/07/nationalistisk-tidning-till-tusentals-unga-svenskar
http://www.salemfonden.info
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4232026
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/antisemitismen-okar-bland-unga_5798629.svd
http://www.stockholmsfria.nu/artikel/86256
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=4231444
http://www.stockholmsfria.nu/artikel/86232

5 kommentarer:

 1. Bra där. Man får väl anta att ungdomarna i Kalmar inte kastar sig i bilen och åker till Salem men det ger dem förståelse för manifestationen. Kanske åker någon av dem med nästa år.

  SvaraRadera
 2. Trevligt med runt 1000 nazister på en och samma plats, Snacka om motdemonstrationer! Svenskarna säger du... Du är inte etnisk svensk, Enbart etniska svenskar ska ju äga alla bostäder/affärer och dylikt enligt ditt parti. Och du vet som jag, Ni är nazister! Usch.

  SvaraRadera
 3. Det kommer inte att vara "1000 nazister" i Salem imorgon. Det kommer förhoppningsvis att dyka upp tusentals svenskar som tröttnat på att vara andra klassens medborgare i sitt eget land.

  Sen så svamlar du om vem som är svensk och vem som ska äga vad. Läs på och försök skriva något vettigt istället.

  SvaraRadera
 4. Känns det bra att organisera sig med dömda mördare och nynazister? Jag skulle vilja se en av era samlingar där ni inte är skyddade av 600 snutar...

  SvaraRadera
 5. Hördu Martin. Det känns nog lika bra som SSU känner det när de organiserar en konsert med en artist som dömts för delaktighet i mordet på Daniel.

  Du är välkommen förbi vilket av våra möten du vill, det brukar inte vara några poliser på dem. Sen var det oftast bara ett litet plastsnöre som skilde gårdagens demonstration från allmänheten som var där och tittade på.

  SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.