onsdag 15 december 2010

Uffe har rätt.

Vilken underbar dag.

Hittade en artikel i Expressen idag. Eller ja, blev tipsad om den av "Villbattingen" vars blogg jag gillar. Artikeln handlar om hur Uffe tror att självmordsbombare inte kommer att islamisera Sverige. Inte med våld i alla fall. Men där är ett stycke i artikeln som jag fastnar jag för.

"Faktum är att vi, ja, svenskarna, faktiskt är på väg att avskaffa oss, om än sakta. Obs! att nu raljerar jag inte längre. Sverige har sen länge minskande befolkning, ja, om vi ser till pursvenskar. Varje par föder statistiskt sett färre än två barn, lika med minskning. Våra invandrare, numera omkring 20 procent, av vilka 400 000 muslimer (varav de allra flesta naturligtvis inte är islamister), föder betydligt fler. Det är oundvikligt att det muslimska inflytandet växer.
Kort sagt: vi befinner oss i krig, Sverige liksom alla andra europeiska länder (och naturligtvis "den store satan", USA). Det är ett krig på sparlåga men livsfarligt likafullt."


Han tar därmed upp det som invandringskritiker sagt i åratal. Vi kommer att bli utraderade som folk. Förintade med stort F för att använda ett patentbelagt ord när det gäller överlevare. Och alla demokratikramare där ute kommer säkert att mysa när muslimer om 50 år är en majoritet i Sverige och röstar igenom Sharialagar. Hur ska ni stoppa det då? På demokratisk väg går det ju inte längre när de är en majoritet.


Det finns en film på youtube som tar upp den här utvecklingen och förklarar på ett lätt sätt. Den kan ni se här

Så då har vi två val just nu. Antingen så stoppar vi invandringen och börjar skicka hem dem igen eller så förbereder vi oss på att själva bli en minoritet. Jag tror inte att DO kommer att kunna göra mycket för oss Svenskar när vi väl är i den situationen. Men du kan hjälpa till att skapa en bättre framtid. Ansök om medlemskap redan idag. http://www.svenskarnasparti.se/blimedlem
Relevanta länkar:
Expressen, Youtube, Politisktinkorrekt.info Realisten.se GP Fria tider, Fria tider igen. DN

22 kommentarer:

 1. så mycket som du har "sprungit" runt och länkat din blogg....en aning patetiskt...

  SvaraRadera
 2. Rätt patetiskt att kommentera anonymt också...

  SvaraRadera
 3. Anders Wallberg kollar fakta (och ruckar på eran myt): http://anderswallner.se/2010/12/15/tar-muslimerna-over-fraga-scb-ulf-nilson/

  SvaraRadera
 4. I Stockholm är det redan försent, där har både skåningar, smålänningarna och folk från norrbotten börjat "ta över" håller med dig skicka hem svenskarna till dit dom hör hemma.... eller hur är det nu, om jag vill flytta ska jag få göra det eller hur är det du vill att jag ska göra.

  Jag är ju iofs ateist så jag skiter i om kristendomen tar över, oj du menar muslimer ja jag skiter i det också. Går hellre med i ungdom mot rasism.

  SvaraRadera
 5. Till Anonym: Japp, länkar man så får man besökare. Du hittade ju hit på något sätt, eller hur?

  Till lasseedfast: Anders Wallberg kollar inte rätt fakta. Han tar siffror per kommun. Hade han kollat efter etnicitet istället så blir resultatet annorlunda.

  Till Mårten: Skoja på nu. Om 40-50 år så skrattar du nog inte längre om det fortsätter i den här takten.

  SvaraRadera
 6. Läs det här och fundera ett varv till på dina domedagsprofetior.

  http://www.henrikoscarsson.com/2009/10/osannolika-befolkningsprognoser.html

  SvaraRadera
 7. Till damberg: Dina räkneexempel utgår från att det inte sker någon invandring. Det stämmer ju inte riktigt med verkligheten och "Befolkningsmajoriteten (PopB) har ett fertilitetstal på 2 barn per kvinna." är högre än det som den svenska befolkningen har idag.
  Räkna om och räkna rätt.

  SvaraRadera
 8. jag fick bara ett skoja på du... lite tråkigt, men men.

  du vet ju vad jag menar, så jag ta det som att du inte har argument imot mig.

  (en tanke från mig) om nu världen är så hemsk om någon "tar över" på demokratiskt grunder då är det ju inga problem iom att de är demokratiskt valda och varför skulle dom då göra livet surt för alla? förstår inte din logik.

  SvaraRadera
 9. Jaha, inget nytt under solen här inte...

  Det gäller att skapa en dialog och det sker faktiskt förändringar i muslimska länder, även om det sker làngsamt...

  Men sen finns det inga Araber, Muslimer tillhör sà mànga olika folkslag... Det finns ocksà sà mànga olika tolkningar av Islam...

  Jag bor i Paris, umgàs med Muslimer och sà länge vi respekterar varandra sà är det inga problem... Men jag vet att du inte hàller med mig...

  Mina rötter finns inte i Sverige, inflyttandes genom seklerna... Jag har mer gemensamt med Fransmännen än med Svenskar...

  SvaraRadera
 10. Till Mårten igen: Jag trodde faktiskt att du skojade. Vad var det för argument du hade? Att du tror att vi vill förbjuda folk att flytta någonstans?
  Hitler kom till makten på demokratisk väg. Jag förmodar att du alltså tycker att det var bra?

  Om vi skulle få en muslimsk majoritet i Sverige så kan de rösta igenom samma lagar som det finns i tex Iran idag. Är det ett lämpligt straff att stena otrogna kvinnor tycker du?

  SvaraRadera
 11. Även om vi får en muslimsk majoritet så är chansen att några sharialagar somsåm stening av otrogna kvinnor någonsin skulle existera här i princip noll.

  Förutom vissa inslag är familjelagstiftningen har bara de mest förtryckande och diktatoriska muslimska stater såsom Saudi Arabien, Iran, Libyen och Jemen som har sharialagar i t ex brottslagstiftning.

  Demokratiska muslimska stater såsom: Bosnien, Turkiet och Mali har inga sharialagar överhuvudtaget.

  Det skulle vara som att säga att pga det finns vissa diktaturer såsom Zimbabwe, Kuba, Angola och Vitryssland med en kristen majoritet som kommer kristna i andra länder vilja avskaffa demokratin.

  SvaraRadera
 12. Varför skulle den chansen vara noll?
  Det är inte så svårt att ändra en av våra grundlagar, det gjorde ju riksdagen för några veckor sedan. Tänk dig ett (islamistiskt) riksdagsparti med stöd av 50-60% av befolkningen som styr över två mandatperioder. Hur mycket av Sveriges lagar tror du hade funnits kvar då i sin ursprungliga form?
  Kan det hända i andra länder så kan det hända här. Det finns fler stater än de du räknar upp. Sudan, delar av Somalia och Afghanistan har en tradition av likadana lagar. De två sistnämnda är även länder från vilka vi får en stor del av våra nya "svenskar".

  SvaraRadera
 13. Sverige...http://www.nationaldemokraterna.nu/nyheter/print.asp?dokID=370

  >> ”Hade Socialdemokraterna sagt det ni säger idag, då hade de fått 90 procent här i kommunen” << tror fan det är 100% sant... De flesta vet inte vad de röstar på. De röstar bara som alla andra..

  SvaraRadera
 14. U.S. has built its wealth on the basis of the war, it is no secret the U.S. is a country at war with everybody. with anyone who poses a threat to their economic interests. And wear the dress of democracy for such purposes. SD as well as in Sweden. Sowing fear has been one of his tactics and which seems to work perfect for Sweden.

  People who share the basic ideology of the DS, they lack support its policies "of conservation of their race" with serious proposals to their own people. Only exclude foreigners from their country is not sificiente to ensure the welfare and economic sustainability of their own system. Sounds good to defend their ideals simpre that does not represent anyone's misery.

  1. I do not think that what happened in Stockholm has been a terrorist attack. It is extremely strange that some fireworks inside a car can be attributed to a group suversivo, that's ridiculous. Records are known "terrorist" attacks have always been high-impact explosions.

  Define who is a terrorist, then a long time Sweden is full of terrorists:

  In Malmö Sweden shoot to kill foreigners as fracotiradores.
  SD supporters are sticking artifacts lacerate themselves in their own heads to accuse others and so spread fear.

  the definition of any dictionary what it means to be a terrorist:

  That spread terror, then in teroria SD and some media are now terrorists too.

  2. Sweden has now left his position of neutrality in conflicts of war, after all the cards out from under the table.
  - Sweden has offered to mediate in Colombia's armed coflicto, but also sold them weapons.
  "Sweden is now moving its judicial system in favor of U.S. in the case Wekileaks. showing the corrupt side.

  SvaraRadera
 15. De muslimska invandrarna är inte en homogen grupp som tänker, röstar och lever likadant. Varför skulle dom vilja ha sharialagar när det var sånt förtryck som dom flydde ifrån, till exempel flyktingar från Iran. Jag tror att många utav dom skulle kämpa väldigt mycket för att detsamma inte ska ske här.

  SvaraRadera
 16. Richard: "Mina" uträkningar (som inte är mina utan statsvetaren Henrik Oskarssons) är inte exakta för de svenska förhållandena, utan ett räkneexempel som visar att det hotfulla scenario du försöker måla upp inte är sant.

  Jag tycker det är tragiskt att försöka bunta ihop alla människor med en viss religion och tillskriva dem massa egenskaper. Jag är inte ansvarig för vansinnet i Knutby för att jag är kristen lika lite som muslimer överlag är ansvariga för självmordsbombaren.

  SvaraRadera
 17. Till Damberg igen: Ber om ursäkt. Var lite för snabb där. Men svaret blir ändå detsamma. Oskarssons uträkningar stämmer säkert. Men det spelar ju ingen roll så länge han räkna på orealistiska saker. Om han anpassade uträkningarna efter verkligheten och tog med den invandring av främmande människor och den utvandring av etniska svenskar som sker så kan jag gärna titta på resultaten.

  Om vi måste utvisa 9 oskyldiga muslimer för att den 10:e tänker spränga sig och andra i luften så anser jag det vara en nödvändig förlust. Du kan tycka synd om de 9 utvisade men det räddar livet på Svenskar.

  SvaraRadera
 18. "Om vi måste utvisa 9 oskyldiga muslimer för att den 10:e tänker spränga sig och andra i luften så anser jag det vara en nödvändig förlust. Du kan tycka synd om de 9 utvisade men det räddar livet på Svenskar."

  Wow, vilken logik. Kanske man borde man kastrera alla män för att några är våldtäktsmän?

  SvaraRadera
 19. "Sudan, delar av Somalia och Afghanistan har en tradition av likadana lagar. De två sistnämnda är även länder från vilka vi får en stor del av våra nya 'svenskar'."

  De som flyr därifrån flyr just för att de inte gillar lagarna. Vi får alltså i praktiken en invandring av sharia-motståndare, vilket gör att vi blir dels en mer folkrik nation med större internationell vikt i t.ex. religionsfrihetsfrågor eller migrationspolitik och dels en nation som vill diskutera och påverka situationen för människor i andra muslimska diktaturer. Båda dessa fakta borde en islamofob uppskatta.

  SvaraRadera
 20. enleuk: Detta är en fullständigt naiv föreställning i många fall. Det är inte islam och sharia de vill lämna i första hand. De vill lämna fattigdom, svält, korruption och sjukdom. Du ser knappast kvinnorna slänga sina sjalar eller männen lämna koranerna i papperskorgarna på Arlanda när de ska "börja på nytt"? Det är en stor skillnad på hur det borde vara/hur vi vill att det ska vara, och sedan hur det verkligen ÄR.

  SvaraRadera
 21. De vill inte lämna islam men du måste ju inse att det är skillnad på islam och sharia precis som att det är skillnad på inkvisitionen och mormoner. De som flyr från Iran t.ex. flyr för att Ahmadinejad är dum i huvudet, för att ayatollerna tagit över politiken efter militärkuppen och studentrevolten, många av dessa är ateister, de flesta andra lär vara sekularister. De som förtrycks av sina fundamentalistiska regeringar är de homosexuella, de politiska dissidenterna och motståndarna mot fundamentalism. De utsätts för tortyr, våldtäkt, stening av rättsväsendet eller militären i t.ex. Sudan, det är deras anledning att fly. De som svälter eller är sjuka har inte råd att fly.

  Min poäng är att även en islamofob borde uppskatta att få en muslim på sin sida som kämpar mot dessa fundamentalister. Shia och Sunni i sig själva är som vilka judeo-christian denominations som helst, muslimer och kristna tror på samma gud. Skillnaden är att Konstantin bestämde reglerna för Kristendomen och Muhammad bestämde reglerna för Islam. Jämför med Taoism eller Voodoo om du fortfarande tycker att kristna och muslimer är olika.

  Men det är klart, en islamofob är ju per definition irrationell så förmågan att skilja på olika muslimer infinner sig kanske inte och då är mitt påstående fel. En xenofob t.ex. skulle ju definitivt inte bry sig om fundamentalism utan buntar ihop alla utomsocknes i en hög. En motståndare mot fundamentalism eller en sekularist skulle däremot uppskatta tillkomsten av en liktänkande oavsett dennes tro.

  SvaraRadera
 22. Jag tror att för att behålla demokrati dvs. att alla får säga sitt, utan att mobbas. Måste man lära alla i Sverige boende att demokrati inte är gratis. Det vet oftast de som flyr till Sverige och är därför mer aggressiva i sin kamp om att få behålla sin yttrandefrihet! "Svenskar" är ofta av den uppfattningen att man är berättigad till arbete och demokrati utan att bry sig om den. Av den anledningen demonstrerade många okunniga mot att resultatet av ett demokratiskt val "missförstods" av 7% av den röstberättigade massan. Många tror nämligen att demokrati är att alla tycker likadant, en skada av 70 års sossestyre.

  SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.