lördag 18 december 2010

Michael Moore och våldtäkterna.

Vilken förbannad morgon.

Läser en artikel i DN om hur Michael Moore publicerat ett öppet brev till Sveriges regering på sin hemsida. Budskapet är ”lägga ner begäran om utlämning av Assange och i stället börja beskydda Sveriges kvinnor”.

Jag gillar Moore fast han är kommunist. För er som inte har koll så är han en liten tjock kille med glasögon som ställer till ett helvete i USA med sina dokumentärfilmer. Några av dem är Roger and me, Bowling for Columbine, Fahrenheiht 9/11 och Sicko. De är helt klart sevärda. Även hans bok Stupid White Men kan jag faktiskt rekommendera. Den är rätt så underhållande.

Men iaf. Hans brev till den svenska regeringen handlar om vår höga statistik när det gäller våldtäkter, att väldigt få döms för brotten och hur vi faktiskt hycklar när vi jagar Julian Assange (Wikileaks snubben) när vi praktiskt taget struntar i en hel del andra fall.

Jag tror att han har rätt igen. Att vi lägger mer energi på att jaga Assange är nog snarare en politisk än en rättslig fråga. Vad Moore inte tar upp i sitt brev är VARFÖR vi har så pass många våldtäkter. Svenskarnas parti gjorde en genomgång av samtliga våldtäktsdomar från tingsrätterna under 2008. Den visar att invandrare och utländska medborgare utgör ca 60 procent, alltså en majoritet. Den visar även vilka grupper som är speciellt överrepresenterade. Media brukar bortförklara rapporten med att det är synd om invandrare och de blir diskriminerade i rättssystemet och därmed dömda oftare. Undersökningen presenteras här.

Jag ska ta och skriva ett brev till Michael Moore. Får se om han vill göra en dokumentär om vilka som utför våldtäkterna i Sverige och hur de ofta kommer undan rättvisan.

Det finns två sidor jag rekommenderar att ni besöker. Den ena är http://www.stoppavåldtäkterna.nu som är en kampanj för att upplysa om och motverka våldtäkter. Den andra är lite mer rakt på sak så att säga. En överfallssprej kan rädda många kvinnor. De är lagliga och du kan klicka på bilden nedan för att beställa en.

Bodyguard.nu


För övrigt så är vattnet avstängt. Det är en konspiration. Jag tror jag vet vem som ligger bakom...

Relevanta länkar: DN, Stoppa Våldtäkternakampanjen, Realisten.se, Barometern, Michael Moore, DN DN, DN igen,

5 kommentarer:

 1. Möjligen har våldtäktsanklagelser börjat användas som ett "vapen" i andra typer tvister. Vårdnad om barn, svartsjuka, skillsmässor och så vidare

  Eller varför inte ett sätt och tjäna pengar med tanke på skadestånd.

  SvaraRadera
 2. Jag tror inte att Michael Moore kommer bli speciellt intresserad av dina semirasistiska teorier. Han verkar gilla människor, men prova och se vad du får för svar. Tänkte mest bara bespara dig portot.


  Carina

  SvaraRadera
 3. Om man haft dessa regler när man var ung samt haft ett rättsväsende som varit lika pådrivande som i assanges fall,ja då hade nog över 70% av dom svenska männen suttit i fängelse.

  Som jag ser det nu så borde man försöka styra sitt sexliv till 3-kanter på det viset så har man ett vittne ifall man blir anklagad,Sen borde man kanske utveckla en motsvarighet till äktenskapsförordet,där man får skriva i alla uppgörelser man haft "innan" sex.

  Alternativt så får man utveckla sex hjälpmedlen i den utsträckningen att vi inte behöver några kvinnor i det hänseendet mer.

  SvaraRadera
 4. Läs gärna denna journalistens vassa penna. Hon drar sig inte för att överskrida de politisk korrekta gränserna:

  www.korta.nu/jc

  SvaraRadera
 5. Visste inte att han är kommunist. Jag gillar också Michael Moore, trots detta;)

  Kolla in detta.

  http://galaxybloggen.blogspot.com/2010/12/islamistisk-manifest-utanfor-sveriges.html

  SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.